2013/11/09

Pizzalördag.

En visit hos mormor och Claes, pizza som Kornelia skulle med och hämta. Givetvis fick hon en klubba som hon stolt spatserade hem med. Ja, pizzan var också god. Men klubban och "kååålan" var nog bäst. :) Ett gäng skumtomtar, pepparkakor, ballerina och after eight fick vi också i oss. Nästan så det uppstod en smula julkänsla. :)
 
Filippa är mer eller mindre rymningsbenägen, hon ska ur den där stolen. 1 sekund och så åker benen upp. Det gäller att inte vända bort blicken för 1 sekund där. Hon är kvickheten själv. Lurig är hon också.
Idag var första gången hon satte sig upp på 1 sekund utan draghjälp av möbler och dylikt. Verkar även som att hon trots allt blir en krypare. Idag gav hon upp ålandet genom att ta sina första vana kryp. Vi får se vad hon hittar på! Kornelia kröp aldrig, bara åleri och så gick hon. Jag och Marcus var ej heller regelrätta krypare. Ska hon bli den första i familjen? We will see!
 




 
Imorgon är det farsdag. Vi får se om tjejerna kliver upp och fixar frukost till sin pappa. Eftermiddagen tillbringas hos svärföräldrarna.
 
Nu sitter jag och lider till "så mycket bättre" en mycket pinsam herre har sin dag idag. Varför tog dom med Ken Ring? Varför?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar