2013/11/03

Julplanering!

I mitt huvud pågår julplaneringen för fullt. Men Marcus verkar lite slappare på den fronten. Det är massor som ska hinnas med nu innan första advent ju.
Julklappskalendrar skall fixas. Ja, i år är det inte 24 små paket utan 48 som skall köpas och slås in. Kornelias blir väl lätt. Men vad tusan ska en lite Filippa få? Strumpor och ännu mer bitleksaker?
Ja, vad ska hon få i julklapp? Förmodligen köper vi väl en stokkestol till henne också, en sådan som Kornelia fick sin första jul. Bästa barnstolen.

Men mer då? Hon blir alltid bortglömd det lilla livet. :) Eller är det för att man handlade ALLT till Kornelia så allt redan finns. Hum..

Julklappar ja. Till Kornelia blir det nog hyffsat enkelt. En pippiservis, en pippiklocka som jag (Kornelia) upptäckte att dom sålde på ur&penn.
En blå Brio barnvagn. Hoppas att det finns en blå. Och en blå cykel. En blå cykel är det enda hon tjatar om att hon ska få av tomten. Så det får vi väl hoppas att han kommer med. :) Har hittat en blå Crescent. Får nog slå till, eller ge önskelistan vidare till mormor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar