2013/11/29

Allt på samma gång.

Idag har vi egentligen fullt upp här hemma. Men just nu känns det som att varje sak man gör blir som att göra det dubbla. Kornelia studsar runt med en foppatoffel och en gummistövel och sjunger pippilångstrump.
Marcus är och lämnar blod samt fixar i stan. Kornelia och Filippa är nu friska och kör fullt ut. Inte ska väl dom sova idag?
Bakat hallongrottor har vi i alla fall klarat av. Smakat dom också. Goda. :) Icas recept fast tillsatte ett par teskedar kanel i. Tyckte det passade bra nu till advent.
Gardiner strukna, någon duk också (som om den kommer få vara kvar?). Nu ska det bara städas, hängas nya gardiner och sätta upp lite ljusstakar och stjärnor.
Kornelia pott-tränas för fullt också. 3 kiss i pottan och en i hallen. Ingen i blöjan. Duktiga hon. :) Ja, jag vet att det är helt fel årstid, men hon vill inte ha blöja längre så vafanken? 4 kiss i pottan nu.

Städa, baka lussekatter, (fast tvärtom i ordningen), sätta upp gardiner, plantera om hyacinter, fixa inslagningen av sista klapparna till adventskalendern, äta mat (ja får väl bli något väldigt enkelt och snabbt idag), kolla på "vart är vi påväg?" (Fredagens höjdpunkt).
Och så dyker mormor upp någon gång under dagen också.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar