2013/12/09

Namnsdagsbarnet mumsar choklad.

Är man sjuklig och har namnsdag (vilket tycks ha glömts bort) så kan man med gott samvete sätta sig i soffan med en chokladkartong och en kopp kaffe och bara slappa.

Gårdagen blev ju inte i närheten av vad den skulle. Sjukdomar och dåligt väder gjorde att vi inte gick på någon julskyltning, och inte hade något besök.
Men vi fikade ändå. Så mysigt så.

Imorgon vankas dagis, hoppas att jag mår lite bättre imorgon. Ser inte fram emot att halka runt där ute med feber. Fy.. ;/ Hade gärna tagit emot lite hemtjänst nu.
Eller, hade gärna haft lite avlastning öht just nu. Ibland längtar man verkligen efter en dag på soffan, en lååång sovmorgon. Ett besök i affären i lugn och ro. Och att få storstäda hela huset utan hjälp av mina 2 små hjälpredor.

Vi får försöka planera in lite ensamtid. Känns aldrig som man ens hinner med det. Man tänker att man borde. Men så inser man att kommande 3 månader är fullspäckade. Så när skulle man hinna?
Men gärna någon som kom under dagtid och roade barnen, typ tog Kornelia till och från dagis osv. Bara ibland typ. Så jag i alla fall får städa hela huset ENSAM.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar