2013/12/21

Fredagen.

Men godkväll! Nu har vi precis tillbringat några timmar på golvet med papper, snören och tejp. Nu är nästan alla julklappar klara. Fast det är någon kvar att köpa. Får se om vi hinner det imorgon innan vi ska till mamma och fira lite tidig julafton, eller om vi tar det på söndag.

Nu har ju Marcus jullov med oss andra. Otroligt skönt måste jag erkänna. Även om man efter en längre period med gemensam "ledighet" börja längta efter mer normala rutiner så är det så enormt välkommet just nu.
Jag är fortfarande småsjuk. Likaså Kornelia, Filippa är "bara" lite snorig och Marcus verkar ha fått samma hosta som oss.
Så lite vila är behövligt.

Idag packade vi in oss till stan för lite fixande. Först hängde vi på låset till bolaget, var nog första gången.
Sedan en snabbrunda på grand för att klara av ett par inköp som behövs innan julafton.
In på maxi en snabbrunda med. Och så ner på stan. Klart! 6 timmar tog det, men vi hann med innan det blev för mycket folk. Upplägget verkar ha varit helt korrekt denna gång. Slippa buffas och irritera sig på alla slöfockar som har en tendens att komma fram varje gång jag ska göra något.

Nu är det väl dags att bädda ner sig i sängen. Marcus sitter bredvid i soffan och snarkar.. Ja, god natt då. :)


Kornelia plockade åt sig en chokladtomte på maxi som hon ville köpa. Givetvis skulle vi ta kort på den med.. Filippa ser ut att vilja ha en hon med. Men det får vänta tills nästa jul.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar