2014/09/15

15:e september.

Måndag, fint väder, lugn dag och nu en ganska lugn kväll. Filippa har blivit nerstoppad i sin säng. En mycket trött tjej som besökt BVC idag. Fått sin spruta och gått igenom 1½ års-besiktningen. Inga anmärkningar.
83,5 lång och 10,5 tung. Lång smal tjej som inte är den enklaste att hitta byxor till. Jo, leggings är väl inga bekymmer. Men det är ju ganska smidigt att kunna ha jeans på en vild liten akrobat också.

I helgen begav jag och Kornelia oss in till stan för lite tjejshopping. Bestämt mig för att det skulle hinnas med iallafall en gång till innan lillebror kommer.
Så vi tog bussen in strax innan klockan 9. Köpte "frukost" på pressbyrån. Festis och chokladcrossiant.

Efter det blev det lite shopping då såklart. Lite kläder till lillebror, prinsesskrona, klistermärken lite pysselgrejer och så mötte vi upp kusinen och mormor utanför biblioteket.
Efter ca 30 minuter på biblioteket fick vi bege oss vidare, 2 vilda 3 åringar är nog lagom poppis inne på ett bibliotek.
Så vi begav oss för fika.
Efter ett par timmar vinkade vi av kusinen och gick o köpte lördagsgodis. Blev även en badbalja med div tillbehör som mormor absolut höll med Kornelia om att den skulle hon ju ha. Mhm..

Bussen hem till mormor och Claes. Efter ett tag kom Marcus och Filippa in för att äta lite. Och sedan begav vi oss hem, ner med barnen i säng och hade oss en lång lördagskväll i soffan med div serier och godis från hemmakväll.

Ja, det var denna underbara lördag med bussåkande och tjejshopping. Blir mysigt att ta med Filippa också när hon blir lite äldre så man kan lämna vagnen hemma.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar