2014/09/16

Har barn ett sjätte sinne?

Det är något som poppat upp i mitt huvud det senaste året. Kornelia kan säga sådana saker som man blir helt fundersam över.
Några exempel på det är att hon "visste" att det var en lillebror i magen. Hon sa det bara rakt ut innan någon kunde veta.
Och en gång i somras när vi satt i bilen så säger hon "Mormor ropar på mig". 1 sekund senare får jag ett sms av min mamma som undrar när vi kommer.
Senast i lördags när vi gick på stan så gick ett par kvinnor från socialdemokraterna förbi oss. Varpå Kornelia utbrister "Dom vinner".
Och jag kan ju säga att hon har noll koll vad gäller politik och absolut ingen som helst koll på valet. Tror inte hon heller förstår vad hon säger, eller jo, men hon bara hasplar ur sig saker som man ibland blir helt förbluffad över.
Så min fråga. Har barn ett sjätte sinne? Kan säga att jag är då ingen sådan människa. Och jag är ingen som tror på mediala saker öht. Men lite förunderligt är det allt.
Finns fler exempel, och förmodligen saker som vi inte alls reflekterat över. Oh well. Vi får se om hon kan förutspå en lottovinst. :-)


En liten konstnär är hon allt ivf. :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar