2014/01/26

Zzzöndag.

Söndag igen och jag fick mig en lång härlig sovmorgon. Har städat i källaren idag. Konstigt att där kan bli så stökigt och dammigt med tanke på att vi aldrig, och jag menar verkligen aldrig tillbringar tid där nere. Man gör det som måste göras. Tvättar, hänger upp, tömmer kattlådan och plockar upp mat i frys och matkällare.
Borde verkligen se till att utnyttja det där utrymmet mer. Har en superfin gillestuga och stora ytor i övrigt.
Långsiktigt så blir det ett kontor där nere, samt (när vi får tummen ur) ett stort lekrum/pysselrum. Sedan får det övriga vara förvaring.
Vill ha en liten inslagningshörna också. :) Och ännu längre i framtiden en relaxavdelning. Tvättstugan är stor, för stor då man har tvätt som in i bomben där nere. Ett badkar har ju också fått ta plats. Men ack så tråkigt det är. Blä, avskyr källaren. Förutom gillestugan då. :)

Har även orkat med att laga lite mat. Potatismos och wienerkorv med brysselkål blev det. Vågade äta 2 brysselkål, det gick fint. Inget besvär av gallstenar.
Ganska gott med "barnmat" ibland. :)

Marcus och Kornelia hängde i lekstugan en stund, Filippa sov och jag skrotade mest runt. En skön, lugn söndag.
Imorgon är det måndag och tillbaks till verkligheten igen. Marcus ska jobba och vi ska göra något annat. Ingen aning om vad. Vet att det pratades om kafferep o lekstugan. Så ja, det får väl bli så.
Och om Kornelia har tur så har det kommit mer snö så vi kan gräva lite i den och kanske ta ett par åk med pulkan också.
Vi får se! Alla är friska och glada här hemma i alla fall. Det njuter vi av. :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar