2014/01/19

Lördagskväll(natt).

Så var det lördagskväll. Dagarna bara svischar fram. Men mina stenar håller sig på plats. Vill ha den där operationen typ nu.
Vågar knappt äta "något". Blir väldigt barnvänligt för mig. Man kan ju testa sig fram, men känns inte så värt det då det bara handlar om en månad innan operationen. Så får väl stå ut med väldigt snäll mat.
Igår köpte vi laktosfri glass för första gången. Det var ju ganska gott. Lite tråkigt utbud bara. Mjölken i kaffet får dock vara kvar. :)


Marcus klev upp strax efter halv fem imorse. Han skulle jobba. Kornelia kom in till mig strax innan 8. Tyckte att det var så konstigt att pappa var på jobbet både igår och idag. Han brukar ju vara ledig när hon är ledig. Så hon tyckte att hon kunde gå till dagis.. Lilla gosan.
Vi halvsov till runt halv tio innan vi klev upp och fixade frukost och oss själva.
När Marcus kom hem så gick jag och Kornelia ner till affären och köpte lördagsgodis. Det har hon pratat om i ett par dagar nu. Och idag var det äntligen lördag! Tvunget att delge personalen i affären om att hon var där för att handla godis minsann! Hon passade på att tjata till sig en paprika också. Hum, vet inte vad som är godast egentligen. Det bästa är nog att hon får välja vad som ska ner i vagnen. Sedan om det är tomater, paprika, en leksak eller godis är nog mindre viktigt. Hon tycker om att handla. Hon älskar att handla. Och helst vill hon betala. Men hon har ju dessvärre alltid glömt pengarna hemma. "Tar det imorgon" säger hon. Ja, jo om det hade fungerat så. :)


Ikväll har vi kollat på "A Royal affair". Ja, den var bra. Helt klart sevärd och ganska så sorglig.


Imorgon är det helt klart hemmadag. Sova, lata oss och Marcus är ledig. Det är fint det! Bara vara vi, och såklart ut o leka i snön. Eller snö o snö, dammet som ligger lite här o var. Men Kornelia gillar det, Filippa förstår inte vitsen med pulkaåk, men men, hon är inte den som är den.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar