2013/08/06

Soffhäng.

Lite skönt zappande i tv-soffan. Godis och en mindre god fanta till det. Tvungen att köpa dom när dom var så lila o fina. Borde insett att dom skulle vara en besvikelse med en sådan fin burk.
Mango och passion? Really?




Idag vet jag inte vad vi gjort. Marcus hade ett bokat "möte" kl 15 som blev framskjutet. Pratat med någon administratör i Braås angående Kornelias förskoleplats. Vi hade inte fått någon bekräftelse på att hon var antagen. Och med tanke på att hon ska börja nästa vecka blev jag överlycklig när jag lyckades få tag på NÅGON som hade något med detta att göra.
Tydligen hade hon precis kommit tillbaka efter semestern och kunde inte hitta vårat svar i någon hög. *Suck*. Det var någon annan förskolechef som hade jobbat som inte jobbade nu som kanske hade lagt det någonstans.. Jahapp. Vad gör vi nu? Hursom så blev vi ändå lovade platsen (som vi har tackat ja till och egentligen har rätt till). Verkade som att hon misstänkte en slarvig stand-in. Jorå, det hördes i tonfallet.

Ja, en runda till Maxi blev det med. Efter vi handlat så påtalade Kornelia att hon minsann ville ha en korv. Så vi gick bort, hon plockade upp 5 kr ur fickan och fick sin korv. Ja, hon har lärt sig att ger man pengar får man saker. Nu är det ju inte alltid att hon lämnar fram rätt summa pengar. För jordgubbarna utanför halade hon upp 1kr. Pengar som pengar lixom. Bara det inte är sedlar, dom räknas inte då det är papper...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar