2013/08/03

Liseberg, svampletande, bad & grillkväll med kräftor.

Ja. Det är fullt upp mest helatiden. Detta har nog varit en av de bästa somrarna på länge. Kornelia är tillräckligt stor för att uppskatta vissa saker så som Liseberg då. :) Och iom att både jag och Marcus är ganska så förtjusta i denna stora lekplats så passar det ju som handen i handsken!
Hon rusade fram till kaninerna och gav dom en stoor kram. Hon tryckte sig ner mellan kaninen och "personalen" som går bredvid. Hon var den enda som gick fram och dansade med kaninerna bland alla barn.
Och efter 9 timmar sa hon god natt till kaninerna. Otroligt att något så litet kan göra en liten tjej så lycklig. :)
Ja, det blev en del åka också. Nästa år blir det åkband minsann.

























Svampjakten var hyffsat lyckad. 2 liter svamp och några hekto sten fick vi med oss hem.

 Varmt, varmt. Vad göra? Åka och bada såklart. Blev bara ett par timmar idag då vi skulle ha lite familj på grillkväll. Fillan den lilla långa tjejen trivdes som fisken i vattnet. Fast i skuggan på land.


 Grillkväll! Massa gott, och Claes tyckte att plommonträdet skulle trimmas. Tydligen rätt tid för det nu. Så det kapades, stympades och försvann. Nu hoppas vi på att det växer med fart till nästa år. Kanske blir det plommon då?
Fillan fick premiärsitta i sittvagnen. Dags att sätta på syskonsitsen på syskonvagnen tror jag. Hon gillade det. :) Hon vill ju vara med i allt. Lika social som sin storasyster. Underbara ungar! Ja grillat, kräftor, snaps, öl, blåbärspaj och kaffe. Mycket trevlig kväll.





















 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar