2014/05/10

Lördag.

Ja, och så var det maj sedan ett tag tillbaks. Sommaren var här och vände lagom till valborg. Sedan dess har man fått hålla tummarna när man gått ut. Ett par överraskningar till och från dagis har vi råkat ut för. Men ja, vad gör det? Bara slarviga mamman som blivit blöt då hon in i det sista vägrar regnkläder. Måste nog ändå ge upp min självrespekt och införskaffa sådant. Samt gummistövlar som man vågar visa sig utanför dörren i.

Kornelia är numera blöjfri. Ja, hon har hållt på sedan i julas. Men vi fegade lite och satte på blöja när vi skulle iväg, speciellt med bilen. Och längre utflykter. Kändes inte lockande med en kissolycka i alla vinterkläder.
Men nu sedan ett par veckor tillbaks behövs den inte alls. Härliga stora tjejen. Bara nappen som ska lockas bort snart också.

Idag har vi haft en riktigt hemmadag. Städat, gått till affären för att inhandla lördagsgodis, målat med fingerfärg och ätit pizza. Bara slappat mao.
Imorgon får vi se vad vi hittar på. Marcus ska väl inhandla ett par nya brallor innan det är dags för varvet. Och förhoppningsvis blir vädret okej så att vi kan promenera upp till kvarnabacken och åka häst och äta korv.
Vi får se!

Nu blir det lördagshäng för de vuxna.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar