2014/04/27

Sunny weekend.

I fredags fyllde min kära Marcus år. Hade planerat in en natt i klostermiljö. När han kom hem från jobbet fick han ett kort, och ja, han blev glad. Vi behövde bägge lite miljöombyte. Mormor och Claes var här hemma med barnen medans vi begav oss till vadstena klosterhotell.

Härligt väder, fint hotell, ganska god mat om man bortser från förrätten som smakade kattmat. Eller den fick mig att tänka på kattmat iaf.

Spännande att sova i ett gammalt nunnekloster/fängelse/mentalsjukhus och numera hotell. Kan absolut rekommenderas. Inget för barnen dock, så lämna dom hemma. Och inget festställe så då bör ni söka er till annan plats.
Men att ta det lugnt, härliga promenader, mat och lite "pitoreskshopping" bjöds det på. Fulla av energi och längtandes efter våra små guldklimpar kom vi hem till ett tomt hus. Jaha? Men efter att vi efterlyst dom så kom dom hem. Och Marcus fick presenter, och såklart fick tjejerna också några paket efter att vi varit iväg.

Idag har det varit trädgårdstjänst. Lite ogräs som ryckts upp, och årets första klippning av gräs(moss)mattan. Bara lite gödsel på den så blir den nog fin.
Fylla pallkragarna med kompostjord och toppa med gödsel hoppas jag att vi hinner med i eftermiddag också.

Men först blir det lite grillat såklart.











1 kommentar: