2014/05/27

Tisdagspromenad och babbel.

Idag blev det äntligen en träff med Johanna. Det har varit mycket sjukdomar som hindrat våra promenader. Men idag var vi alla på banan!

Kornelia blev glad när pappa dök upp för att hämta henne på förskolan. Och jag begav mig till tandhygienisten för att fräscha till munnen lite. Alltid lika uppfriskande! Hellre tandhygienist än tandläkare. Hoppas att jag slipper besöka tandläkaren under måååånga år framöver. Fick nog efter strulet med visdomständerna. Hua.

Filippa har fått plats på samma förskola som Kornelia. Så i augusti är det dags för den lilla pluttan att vara utan mamma några timmar/veckan.
Känns lite på gränsen att skola in henne vid 1½, men ja.. Kornelia var ju hemma tills hon var drygt 2. Men Filippa har ju storasyster med sig. Det är en liten förskola och både jag, Marcus och framförallt Kornelia är så nöjda. Blir nog bra för Filippa också. :)

Imorgon är det onsdag, sista arbetsdagen denna vecka för Marcus. Blir skönt med 4 dagar tillsammans. Sova, gotta oss och bara dona. Inget planerat.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar