2014/02/06

Back to normal.

Nu börjar saker klarna lite. Kornelia fick till sin stora glädje gå till förskolan idag. Hon har fått vara hemma tisdag och onsdag pga magsjuka på förskolan. Vill INTE ha hit det.
Men idag fick hon gå. Lycklig liten tjej. :) I tisdags var vi startklara när dom ringde och sa att ett barn hade fått magsjuka. Så det var bara att berätta den tråkiga nyheten för en liten ledsen tjej. Men hon är inte den som är den. Hon kan absolut mutas. Så så fick det bli. En resa in till stan med shopping och så ett besök hos mormor. Hon var nöjd.

Har fått min tid till operationen också. Den 18:e är det planerat. Hoppas att det inte blir återbud. Känns bra. Längtar efter att kunna äta som vanligt igen. Detta är urtråkigt.
En snabb och smidig operation och jag får förmodligen åka hem samma dag. Och det skönaste av allt är att den blir i Växjö.

Imorgon är det efterlängtad fredag, mamma och bror kommer hit på middag. Har inte bestämt om det blir bakpotatis eller tacos. Sugen på bägge.

Ikväll är det möte med föräldrarådet. Hade helt glömt bort detta.

Nehe, Filippa sover. Bäst att passa på att röja undan här hemma nu. Bädda sängar, plocka med disk, ta hand om djuren.. Ja ni vet. Allt sådant som måste göras flera ggr om dagen. Men tar dubbelt så lång tid när man får hjälp.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar