2013/07/19

Matkoma.

Idag började vi dagen med en tripp till staden. Marcus dumpade vi hos frisören och jag och tjejerna gick till bolaget. Behövde inte ens visa leg. Nästan så att man får ålderskomplex.
Mötte sedan upp mormor som bjöd på glass. Gott, gott. Kornelia skulle även ha strössel på sin. Sedan var Marcus klar och vi gav oss ut på lite shopping. Kornelia fick lite fint inför förskolestarten. Pippi är ju populärast just nu. Så givetvis fick det bli lite pippikläder. :)
Hon passade även på att utnyttja att mormor var med, så hon shoppade loss på åhléns. Det blev både tuschpennor, någon vattenleksak som åker runt, diadem och så en bil. Skor ville hon tydligen inte ha. Vi får återkomma till dom senare. Ständigt problem att köpa skor till henne då hon helst av allt bor i sina stövlar. Tack o lov har hon överseende med sina foppatofflor också. Fula? Ja! Men bättre än stövlar mitt i sommaren. :)

Ikväll så var det min matfredag. Först blev det nachotallrik, sedan grillade jag lax och fixade rotfrukter i ugnen. Och så har vi precis moffat ost, kex och div frukter. Gott, gott. Men ack så mätt man är.




Trötta tjejer som somnade gott på vägen hem. Ja, Kornelia slukade ju nästan en liter jordgubbar först iofs. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar