2015/02/20

Fredag!

Här hemma är det fullt upp! Herregud. Minns när jag bodde i stan, utan barn. Då var det tillfällen som man stirrade ut genom fönstret och undrade vad man bara skulle hitta på.
Det största man hade att göra var att passa tvättstugan ungefär. Men med hus och 3 barn så är det aldrig en minut när man funderar på vad man ska hitta på. Det finns alltid något.


Just nu har jag en väldigt lugn stund här hemma, och det är nästan så att man funderar på vad man ska hitta på.
Alla 3 barnen sover. Ja det stämmer. Alla 3! Det händer inte ofta, inte mitt på dagen i alla fall.
Handlat har vi gjort, och Marcus köper med mat hem efter jobbet så det behövs inte heller fixas med. Varenda klädplagg är tvättat och upphängt, så det behövs inte heller tas om hand.
Däremot ska jag stryka lite, men då tvättstugan ligger i källaren och 3 barn som sover så väntar jag tills maken är hemma. Kornelia vill nog gärna passa på att bada också. Så då kan jag stå och stryka medans hon leker i badkaret.
Får säga att det är guld med en stor tvättstuga. Och nu när den är iordning så känns det ännu bättre. Jag har dock storslagna planer för mitt nya favoritrum. Det är absolut funktionellt, men det kan alltid bli  lite mysigare, lite lyxigare. Vi får se vad jag hittar på. När tid och pengar till det finns. Kanske en vinkyl? Sätta maken på att bygga bastu? Eh ja. Vi får väl se vad det blir av det i framtiden. Har många planer för min källare.
Men det får vänta. Nästa rum är Nils rum. Och så vardagsrummet. Det blir av snart. :)


Sovande pluttskrutt. <3Inga kommentarer:

Skicka en kommentar