2015/01/08

Hallå vardag!

Tidiga mornar, 3 barn, förskola, overaller, regnkläder, grus i hallen, skrubbsår i händerna, rinnande näsor, och mammans kalla fötter.

Ja, är inte vintern härlig? Okej, igår var det faktiskt snö här. Och som den goda moder jag är så klädde vi på oss och begav oss ut i snön för att avverka alla former av snöaktiviteter på mindre än 2 timmar.
Det byggdes snögubbe, snöbollar, skottades snö, åkte pulka och gjordes snöänglar. Och tur var väl det, 4-5 timmar senare hade snögubben tappat huvudet, och strax innan vi gick o la oss så hade halva kroppen trillat bort också.
Imorse låg en hög med snö, en gömd morot och en lila mössa kvar som minne av tjejernas första snögubbe. Ett sorgligt ögonblick för oss alla.
För vi hade offrat varma torra händer och en viss frustration för att få till den där snögubben. Men Kornelia fann råd! "Vi kan sparka på honom så blir det snö på mer ställen!!" Sagt och gjort, det som för mindre än 1 dygn sedan var den mest ömtålige lille snögubbe blev totalkrossad av 2 av dess skapare.

Nu väntar vi hem Marcus, vi är hungriga och han levererar mat från spice and rice (stavas?) idag.

Ber om ursäkt för mina urkassa uppdateringar, vi får se om jag tar mig i kragen och avsätter tid lite mer regelbundet eller ej.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar