2014/12/18

Livet som det är liksom.

Goddag! Idag startade dagen något kaosartat. Vi försov oss! Alltså, man känner sig som den mest oansvariga person på denna jord när det händer.
Klockan 9!! Vaknade vi av att Nils började knorra. Hjälp! Barnen skulle varit på dagis vid halv 9. Och Nils på BVC vid klockan 9.
Ringa BVC och sedan dagis. Få iordning tjejerna så snabbt det bara går och iväg med dom. Nils fick en ny tid idag vid halv 12.
Stora killen vägde 5600 och var 57 lång. Vilken grabb va? :) Han växer så det knakar.

Sedan har vi då blivit med läckande köksblandare. Ja varför inte? Så då byter vi ut hela skiten istället för att laga den gamla. Rent kostnadsmässigt slutar det på ungefär samma pris. ROT-avdrag får inte användas vid reparation av den gamla, men vis installation av en ny. Lägg då till att köpa reservdel till den gamla också. Ja, det får helt enkelt bli en ny fin köksblandare. Marcus ska ner o hämta katalog sedan.
Vi väljer våran lokala rörmokare/butik. Dom gjorde ett finfint jobb med varmvattenberedaren för några år sedan.

Jaha. Det var vad dagen bjussat på so far. Det kan säkert hända mer. Nu ska jag nog gå och ställa mig vid spisen och tillverka julgodis. Kan behöva något sött nu efter dagens alla fadäser.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar