2014/10/06

Måndag.

Så helgen är över. Hugo är hemma och mår *peppar, peppar* fortfarande bra. Nu hoppas vi att han fortsätter med det. Han äter div mediciner och kostbehandlas (som vanligt), så snart dyker väl eksemen upp igen på honom. Men ja, då får vi gå vidare med det igen.
Tydligen är det väldigt vanligt att dom får stopp snart efter katetern tagits ur. Och det kan upprepas ett par ggr. Så vi får se. Hoppas även att svaren på njurproverna kommer snart, och att det inte är njurarna som spökar på honom, Det får det bara inte vara.

I helgen har det flängts fram och tillbaks. Haft 2 sjuka barn här i fredags också. Kornelia var sjuk på torsdagen, och ja hon var riktigt dålig. Över 40 graders feber och låg bara på soffan och i våran säng. Saft i nappflaska gick bra. Men det var allt. Inget annat ville hon ha. Yrade och så hallucinerade hon nog med. Men febern gick ner under natten, och på fredagen var hon sig själv igen. Dock med extra energi.
Men då var det Filippas tur, dom ringde från förskolan, över 39 i feber. Så då fick hon komma hem och vila upp sig.
Dom är hemma bägge 2 idag också. Imorgon blir det dagis igen.

I lördags hämtade vi då Hugo, och så var vi på 60-årsfest. Runt 21 fick vi allt dra oss tillbaks. Men barnen hade hur kul som helst och hade gärna stannat längre. Dom är otroliga så. Lägger sig runt 18-18:30 här hemma, men är aldrig några problem att ha med sig på kvällen. Alltid gott humör, inget gnäll. Utan helt exemplariska.

Idag har jag varit på akupunktur, har stående tid där varje måndag fram till förlossningen, bäste stund på hela veckan!
Har haft lite onda förvärkar under helgen, och även idag. Antar att det är pga div stressmoment. Både med Hugo, och inför kommande förlossning som jag inte ens vet hur det ska bli. Snitt eller vaginalt. Jag är så ambivalent gällande det.
Idag ska jag in och göra ultraljud för att se om han vänt sig rätt eller inte. Har han inte vänt på sig så blir det snitt, nästan så jag hoppas på det så jag slipper bestämma mig.

Bilen har gått och blivit knasig också, så den ska kikas på idag, och så får vi väl lämna in den nu i veckan. Älskar när alla dyra utgifter kommer samtidigt. Då vet man att det är lugnt ett bra tag sedan. ;-)
Och att katten blir sjuk strax innan man ska föda barn är ju numera en tradition här hemma. Hugo, han med den bäste tajmingen! :)

Nehe, snart dags för att käka lyxlunch. Stekt falukorv och snabbmakaroner. Det  ni! :-D


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar