2014/10/25

Alla goda ting är 3.

Det känns helt otroligt. Ja, verkligen. Har jag 3 små underbara fantastiska barn nu? Ja, det har jag faktiskt. Efter första barnet känner man att "wow, har vi gjort det där liksom?!" Och tanken på att det faktiskt är 50% av en själv som finns i den där lilla kroppen är svårt att greppa.
Och känslan av att ha fått ett så perfekt barn, ja gud ja. Inför barn nummer 2 kommer vissa tankar upp, kommer vi verkligen att kunna få ett lika underbart barn till? Är det ens möjligt? Och såklart alla tankar om man kommer räcka till, ha tillräckligt med kärlek osv osv. Och det har man, och barnet är precis lika jädra underbart som det första.
Inför 3:e är man säker på att man absolut kommer att älska barnet lika mycket som dom 2 andra. Men kommer det verkligen att bli lika perfekt? Lika jäkla underbart? Och ja, minsann. Ett preciiis lika välskapt, perfekt, underbart barn till fick vi. Det är svårt att ta in. Faktiskt.

Men ja, 2 dygn senare, vi har landat lite lätt här hemma, och han är lika "lätt" som sina systrar var. (Dom blev dock mer krävande med tiden...), första natten inne på BB så sov vi i pass. Han skulle prompt sova på oss eller inte alls. Men ja, man har ju sådana galna hormoner att sömn behövs liksom inte.
Igår innan vi åkte hem (vi åkte hem så fort vi kunde) så blev det undersökning och ett klart godkänt på den. Han passade även på att kissa på barnläkaren. Konstigt nog verkade han obekymrad och fortsatte sin undersökning med kiss på händerna typ. Ja, han tänkte nog "efter att ha undersökt 3500 barn så borde jag ha lärt mig att killar kissar rakt upp". Typ så. :)

Marcus var hemma och hämtade systrarna bus, och oj vilka stora ögon som kikade in på BB för att hämta hem mamma och lillebror. Dom kollade på hans små händer, pillade på hans kind, hans små fötter och var så försiktiga. "Är han söt?" Frågade jag. "Nääe" svarade Kornelia "Han är jättegullig!!"

Sedan fick jag presenter, lillebror fick presenter och storasystrarna fick såklart också presenter. Lyckliga, nöjda och stolta åkte vi hem. Vi 3-barnsföräldrar, 2 stolta storasystrar och en nyfödd liten sovande lillebror.

Idag var det sista provtagningen, Marcus och Kornelia och lillebror begav sig till sjukhuset. Jag och Filippa begav oss för lite shopping. Jodå, man kan visst shoppa 2 dagar efter en förlossning. Så nya stövlar till Filippa, lite kläder till henne, och så lite kläder till lillebror och Kornelia också.
Blev en runda in på maxi för att handla lite mat. Och så ost, ost som jag saknat! Så ikväll blir det goda ostar framför "så mycket bättre". Och så bebissnuffsande. :)
Livet är underbart!


Inte så lätt att få en bild på 3 troll. Men här är dom. Den lilla trion. Livets mening(ar). 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar