2014/08/04

Tjejhelg och värme.

I fredags åkte jag och Kornelia in till mormor för att passa katten. Dom har ju tillbringat de senaste 9 dagarna i Slovakien. Hemkomna ikväll. Så imorgon blir det grillkalas för att välkomna dom hem. :) Ja, jag och min mamma har en nära kontakt. Underbart!

Hur som helst, en tjejhelg innefattar allt ifrån tjejmiddag, tjejprat, fredagsmys, lekplatshäng, pyssel, tjejshopping, gå på café och helgens höjdpunkt...Åka buss! Vi hann med allt detta. Det är otroligt roligt att få hänga själv i ett dygn med en 3 åring. Dom är så enormt kloka, roliga och ja okej, man blir söndertjatad. Men underbart som sagt. Det måste vi göra oftare. När Filippa blir större får hon vara med. Tillsvidare får hon nöja sig med pappa och Filippa-shopping som Kornelia säger.
Dom hade också haft en bra helg. :) Cykelturer och bus. Allt som en 1 åring vill ha.

Idag har det varit ganska så varmt som ni kanske känt av? Det har i varje fall jag gjort. Ett svalkande dopp och skogspromenad med hallonplock är vad som har mäktats med. Puuuh. Sitter i källaren och försöker få ner svullna fötter och och kroppstemperaturen.
Maken har precis kommit hem efter att ha haft taxitjänst. Så nu, trots att klockan nästan är midnatt blir det lite sommar med Ernst och en STOR kopp med kaffe.
1 vecka kvar av Marcus semester, men förmodligen blir han hemma längre än så.. Imorgon ska jag få nålar i ryggen igen. Det ser jag verkligen fram emot.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar