2014/08/19

Jag är en vinnare.

Japp. Det är ju förvisso inget nytt då jag faktiskt brukar ha tur. Det har ännu ej resulterat i ekonomiskt oberoende, men endel småvinster har det blivit genom åren.
Senast på listan har ju varit statoiltävlingarna som har körts hela sommaren. 2st valfria kaffe har jag vunnit, (som jag förvisso skippade att hämta ut) och idag hämtade jag ut min cola, skulle även hämta min simring men dom hittades ej. Hann knappt lämna staden innan dom ringde och sa att dom hade hittats. Så imorgon är det Marcus som får svänga förbi efter jobbet och hämta ut den.
Så är det. Det är alltid kul att vinna.Nu blir det snart middag här hemma. Eller middag, jag vet inte om ordet middag hör hemma i samband med pasta och korv. För det är precis vad det blir här idag. Utfodring kanske är ett mer lämpat ord. För att lyxa till det hela så blir det en krispig isbergssallad till. Mm. Just det. Isbergssallad. Men det är vad man får nöja sig med när man är en tickande bomb vad gäller gallan. Inga gröna bladgrönsaker.
Nåja, någon gång under ens vuxna liv så får man ta till denna typ av "middag".
Nästa gång blir det kanske snabbmakaroner och fiskpinnar? Mamma scans vidriga köttbullar är inget som kommer in i mitt hem. Inte heller pulvermos. Annars hade det ju varit lika lyxigt det.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar