2014/07/30

Onsdag.

Idag har vi varit inne o handlat lite. Passade bra med tanke på vädret. Kornelia som längtat efter att ha sina gummistövlar blev såklart överlycklig. Även regnjackan skulle hon prompt ha på sig. Lyckades avstyra paraply och regnbyxorna. Lite får man ge med sig.


Blev lite bebisshoppande samt lite strumpbyxor/strumpor till Kornelia. Hon spatserade runt i butikerna och tog fram div klänningar, byxor och tröjor som hon tyckte att bebisen skulle ha. Jojo.. Hon gillar att shoppa hon med.
In en runda på systemet för att handla på mig lite alkoholfritt rosé och några öl. Kornelia var en smula besviken då hon inte fick handla något i den affären.. Eller ja, i de vuxnas leksaksaffär som hon kallar det. Personalen bara tittade på denna lilla trollunge med de största leenden man kan tänka sig.

I eftermiddag begav vi oss ut i blåbärsskogen. Blev inte speciellt mycket blåbär med oss hem. Då det var 2 blåbärsälskande tjejer med. Men tillräckligt till en paj blev det. Och förutseende som jag var så hade jag redan handlat vaniljvisp. Så nu står pajen och svalnar innan vi ska kolla true blood och mumsa paj. Sjukt gott!


Kornelia träffade på ett par skogssniglar, tittade noga. Frågade om man fick klappa (vilket man INTE fick). Sedan matade hon dom med blåbär. Även ett par myror gjorde anspråk på blåbären och hon var såklart tvungen att plocka några åt dom också. Omtänksamma lilla tjej. Måste vara mig hon brås på. ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar