2013/10/11

Fredagsnöjen.

Gokväll i stugorna.

Idag har vi inte gjort så mycket egentligen. Men ändå har det varit fullt ös. Märkligt. Vi började med att sova till strax innan 9. Sedan åkte Marcus och Kornelia till simhallen. Hon älskar ju det där med att bada..
Jag och Filippa körde krypövningar. Har inga förhoppningar om att hon kommer börja krypa what so ever. Men men, syrran var inte heller någon regelrätt krypare och det går bra för henne ändå. :)

Sedan passade Fillan på att ta en tupplur. Jag vet faktiskt inte vad jag hittade på just då. Drack förmodligen kaffe och körde ett tankerace eller så. Många kloka idéer har skapats av denna *Pekar på* briljanta hjärna. (Många mindre kloka också).

När dom behagade komma hem från Växjö så blev det lite mat och fika, fika för mig och Marcus medans barnen sov. Eller ja sov  och sov. Den lilla sov. Den stora satt i sängen och sjöng.

Sedan fick Marcus tummen ur och gick ut i trädgården för att tömma den ena komposten samt lasta på säckar på släpet. Imorgon blir det kast och släng på tippen.
Jag dammsög och torkade golv.

Kväll helt plötsligt. Cars blev kollet, Kornelia somnade i soffan. Platt fall. Men väcktes snart då vi ville att hon skulle kunna somna i sängen sedan också. Lite glass och popcorn blev fredagsmyset.

Nu står Marcus och pysslar med sin fredagsmat och jag undrar varför tv:n stängdes av. Får kanske sträcka mig efter kontrollen och åtgärda detta.

Ha en bra helg alla! Här blir det slit och släng mest. :)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar